Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η τακτική συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας είναι απαραίτητη για την ομαλή της λειτουργία.

Στο εγχειρίδιο χρήσης και στο service  manual, ο κατασκευαστής έχει καθορίσει κάθε πόσα χιλιόμετρα και κάθε πόσο ελάχιστο χρονικό διάστημα απαιτούνται συγκεκριμένες τουλάχιστον εργασίες. Οι εργασίες αυτές πρέπει να πραγματοποιούνται.

Μεταξύ των διαστημάτων των εκάστοτε service, θα πρέπει και οι ίδιοι οι αναβάτες να πραγματοποιούν κάποιους  ελέγχους και εργασίες, όπως:

       ● Έλεγχος στάθμης λαδιού και αντιψυκτικού.
       ● Έλεγχος των φρένων, ελαστικών και της πίεσης αυτών.
       ● Έλεγχος και λίπανση της αλυσίδας κάθε 1000 KM.
       ● Διάφοροι άλλοι έλεγχοι που καθορίζονται από τα εγχειρίδια χρήσης της μοτοσυκλέτας.Η εταιρεία μας για τη διάγνωση, την αναβάθμιση και τη τοποθέτηση ανταλλακτικών που απαιτούν συμμόρφωση, διαθέτει τα κάτωθι διαγνωστικά:

Της TEXA S.p.A - σταθερής βάσεως.

Της EOS s.r.l. - επί οχήματος, για να εντοπίζονται παροδικές και περιοδικές  βλάβες κατά την κυκλοφορία της μοτοσυκλέτας.

Παλμογράφο της TEXA S.p.A, για τη διάγνωση βλαβών στους αισθητήρες και τους σειριακούς διαύλους CAN.Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με όλα τα ειδικά και διαγνωστικά εργαλεία που απαιτούνται για να εντοπίσουμε κάθε είδους μηχανικής φύσεως πρόβλημα και να προβούμε στην επισκευή του.

Στόχος μας είναι να επιλύουμε μηχανικά προβλήματα γρήγορα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές με εγγύηση.

Πραγματοποιούμε επισκευές κινητήρων, σαζμάν, διαφορικών, και των λοιπών μηχανικών τμημάτων της μοτοσυκλέτας.Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντήρηση εμπρόσθιων και οπίσθιων συστημάτων ανάρτησης και αμορτισέρ.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για τις απαιτούμενες εργασίες και επισκευές.

Εάν έχετε παρατηρήσει οποιαδήποτε αλλαγή στον χειρισμό της μοτοσυκλέτας σας και στο κράτημα της στο δρόμο, πρέπει να ελέγξετε άμεσα τα ελαστικά σας και τα συστήματα των αναρτήσεων και των αμορτισέρ.Είναι πάρα πολύ  σημαντική η σωστή λειτουργία των φρένων κατά την οδήγηση. Τόσο τα τακάκια των φρένων όσο και οι δίσκοι φθείρονται με την πάροδο του χρόνου αλλά και από τον τρόπο οδήγησης. Μόλις φτάσουν στο ελάχιστο πάχος τους, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε.

Τα υγρά των φρένων είναι επίσης απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του συστήματος πέδησης. Υγρά φρένων πολυκαιρισμένα και με υγρασία πρέπει να αντικαθίστανται.

Προσοχή: Δεν συμπληρώνουμε και ούτε αλλάζουμε τα υγρά των φρένων μόνοι μας.

Ένα  άλλο σημαντικό κομμάτι των φρένων είναι τα σωληνάκια μεταφοράς των υγρών πίεσης. Πρέπει  να αντικαθίστανται στα χρονικά διαστήματα που καθορίζει ο κατασκευαστής.Η κατανόηση των ηλεκτρικών συστημάτων μίας μοτοσυκλέτας και της λειτουργίας αυτών είναι μια πολύ σύνθετη υπόθεση.

Χρειάζεται εμπειρία, ειδικές γνώσεις και επιμόρφωση  πάνω στα παραδοσιακά και κυρίως  στα σύγχρονα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά  συστήματα, για τον προσδιορισμό και την επίλυση προβλημάτων και βλαβών.

Πολλές φορές τα διαγνωστικά μας προσδιορίζουν τον τομέα της βλάβης και όχι την βλάβη.

Χωρίς όμως να μπούμε σε λεπτομέρειες, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο.Η σωστή συντήρηση  εξασφαλίζει ότι η μοτοσυκλέτα σας είναι αξιόπιστη και ότι πληρεί τα πρότυπα ασφαλείας και περιβάλλοντος.

Παρ όλα αυτά με μια εισαγωγή σας στο Συνεργείο μας για έναν  προέλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο., μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Θα γίνει μια δωρεάν λεπτομερής επιθεώρηση της μοτοσυκλέτα σας, καθώς και  μία εκτίμηση για τυχόν εργασίες που απαιτούνται  προκειμένου να περάσει Κ.Τ.Ε.Ο.

Αναλαμβάνουμε επίσης την διεκπεραίωση της διαδικασίας προς στο Κ.Τ.Ε.Ο..Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση, επαναφορά και επισκευή κάθε ζημίας που έχει προκληθεί στην μοτοσυκλέτα σας μετά από ατύχημα, ερχόμενοι σε συνεννόηση και συμφωνία με τους διεκπεραιωτές των ασφαλιστικών.

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή της τρακαρισμένης μοτοσυκλέτα σας κατόπιν εξουσιοδότησης και εκχώρησης, χωρίς να απαιτείται η καταβολή χρημάτων από εσάς για την διεκπεραίωση της επισκευής.Για την αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας διενεργούμε τεχνικό έλεγχο στις επιμέρους λειτουργίες του κινητήρα, του συστήματος φρένων, ανάρτησης και διεύθυνσης, καθώς και των ηλεκτρικών συστημάτων.
 
Επίσης πραγματοποιούμε διαγνωστικό έλεγχο για τυχόν προβλήματα και ένα test drive στον δρόμο.

Πλέον των ανωτέρω μπορούμε και σε συνεργασία με την Motocert να εκδώσουμε τεχνική αναφορά σχετικά με την κατάσταση του πλαισίου, της εμπρόσθιας και οπίσθιας ανάρτησης.