Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και είμαστε στη διάθεση σας για να μοιραστούμε μαζί, την αγάπη και το πάθος μας για τη μοτοσυκλέτα! Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων  μας είναι η εμπορία ανταλλακτικών, αξεσουάρ και το service δικύκλων.

Το ξεκίνημα μας στο χώρο των μοτοσικλετών έγινε το 1970. Το 1978 δημιουργήσαμε ένα μικρό κατάστημα service στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αλκαμένους 4, με ειδίκευση στα δίκυκλα SUZUKI.

Μετά από 4 χρόνια, το 1982, μετακομίζουμε, έχοντας πια αποκτήσει αξιόλογη εμπειρία, στην οδό Ηπείρου 59. Εδώ πλέον σε ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον, συνεργαζόμαστε επίσημα με την σημερινή Σφακιανάκης αεβε (τότε BUSSING HELLAS A.E.) και μετά από αξιολόγηση γινόμαστε κάτοχοι εξουσιοδότησης τεχνικής υποστήριξης δικύκλων SUZUKI.

Σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης δικύκλων Suzuki, αντλώντας με εξουσιοδότηση τεχνικές πληροφορίες, εκπαίδευση και υποστήριξη, απευθείας από το κεντρικό PORTAL της SUZUKI EUROPE.

Το 2017 ενταχθήκαμε στο  δίκτυο της «KTM South East Europe» παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης δικύκλων Ktm ως επίσημου πλέον μέλους του δικτύου επισκευαστών (Orange Service Point).

Κάνοντας χρήση του κανονισμού με αριθ. 168/2013 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ είμαστε σε σύνδεση για τεχνικές πληροφορίες, εκπαίδευση και υποστήριξη, με τα τεχνικά PORTAL της YAMAHA - KAWASAKI - HONDA και BMW Motorrad.

Σήμερα, service και γνήσια ανταλλακτικά Suzuki και Ktm στεγάζονται σε μια  ιδιόκτητη εγκατάσταση πλησίον του Σταθμού Λαρίσης, στην οδό Δομοκού & Τροφωνίου 18. (Η Τροφωνίου είναι κάθετος στην Λιοσίων 100).

Οι εμπειρίες που κερδίσαμε μέσα στο χρόνο ήταν πολλές και αξιόλογες. Βασιζόμενοι σε αυτές τις εμπειρίες, στις γνώσεις μας, την τεχνική μας επάρκεια και την αγάπη μας για την μοτοσικλέτα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και σήμερα τις υπηρεσίες μας στο χώρο.

Στόχος και Σκοπός μας; H πιο δυναμική παρουσία μας στο χώρο, οι ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα ευχαριστημένοι πελάτες, καθώς και η συμβολή μας στην ανάπτυξη και τη γενικότερη αποδοχή του δικύκλου στη Χώρα μας. Για το τελευταίο, πάντα η συμμετοχή μας σε κάθε μορφής αθλητική-αγωνιστική δραστηριότητα, υπήρξε δεδομένη και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο μιας εταιρείας, είναι η φήμη και η πελατεία της. Καλύτερη δε διαφήμιση; Η άριστη εξυπηρέτηση σας. Χωρίς Εσάς απλώς δεν θα υπήρχαμε.