Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και είμαστε στη διάθεση σας για να μοιραστούμε μαζί, την αγάπη και το πάθος μας για τη μοτοσυκλέτα! Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας είναι το service δικύκλων η εμπορία ανταλλακτικών.

Το ξεκίνημα μας στο χώρο των μοτοσικλετών έγινε το 1970. Το 1978 δημιουργήσαμε ένα μικρό κατάστημα service στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αλκαμένους 4, με ειδίκευση στα δίκυκλα SUZUKI - HONDA - YAMAHA - KAWASAKI.

Μετά από 4 χρόνια, το 1982, μετακομίζουμε, έχοντας πια αποκτήσει αξιόλογη εμπειρία, στην οδό Ηπείρου 59. Εδώ πλέον σε ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον, συνεργαζόμαστε επίσημα με την σημερινή Σφακιανάκης αεβε (τότε BUSSING HELLAS A.E.) και μετά από αξιολόγηση γινόμαστε κάτοχοι εξουσιοδότησης τεχνικής υποστήριξης δικύκλων SUZUKI.

Από 1/1/2017 κάνοντας χρήση του κανονισμού με αριθ. 168/2013 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης δικύκλων Suzuki αντλώντας τεχνικές πληροφορίες, εκπαίδευση και υποστήριξη απευθείας πλέον από το κεντρικό PORTAL της SUZUKI EUROPE.

Το 2017 ενταχθήκαμε στο  δίκτυο της «KTM South East Europe» παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης δικύκλων Ktm ως επίσημου πλέον μέλους του δικτύου επισκευαστών (Orange Service Point).

Σήμερα, service και γνήσια ανταλλακτικά στεγάζονται σε μια  ιδιόκτητη εγκατάσταση πλησίον του Σταθμού Λαρίσης, στην οδό Δομοκού & Τροφωνίου 18.

Οι εμπειρίες που κερδίσαμε μέσα στο χρόνο ήταν πολλές και αξιόλογες. Βασιζόμενοι σε αυτές τις εμπειρίες, στις γνώσεις μας, στην τεχνική μας επάρκεια με τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα - ειδικά εργαλεία και την αγάπη μας για την μοτοσικλέτα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και σήμερα τις υπηρεσίες μας στο χώρο.

Στόχος και Σκοπός μας; H πιο δυναμική παρουσία μας στο χώρο, οι ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα ευχαριστημένοι πελάτες, καθώς και η συμβολή μας στην ανάπτυξη και τη γενικότερη αποδοχή του δικύκλου στη Χώρα μας. Για το τελευταίο, πάντα η συμμετοχή μας σε κάθε μορφής αθλητική-αγωνιστική δραστηριότητα, υπήρξε δεδομένη και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο μιας εταιρείας, είναι η φήμη και η πελατεία της. Καλύτερη δε διαφήμιση; Η άριστη εξυπηρέτηση σας. Χωρίς Εσάς απλώς δεν θα υπήρχαμε.